UŞAK / MERKEZ - Uşak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY 'u Anma Günü

Ara

112 Çağrı Merkezi personeli tarafından, 05 Aralık 2023'de okulumuz konferans salonunda 112 Acil Servis hakkında seminer verildi. Okulumuz öğrencilerine 122 Acil telefonunu gereksiz kullanmamak, hangi durumlarda kullanmaları gerektiği gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil YÜCEL okulumuza ziyarette bulundu.Okul müdürümüz Mehmet YAVUZ dan okulumuz hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerimizle toplantı gerçekleştirdi.

Kas

ATATÜRK'ü 85. ölüm yıl dönümünde özlem ve minnetle andık.

Ekm

Cumhuriyetiizin 100.yılı okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından coşku ile kutlandı.Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, 29 Ekim Cumhuriyet bayramlarını tebrik ederiz.

Ekm

İmam Hatip Okullarının Kuruluş yıldönümü okulumuzda değişik etkinliklerle kutlandı.

Ekm

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında okulumuz bahçesinde bulunan kapaklar kilitli hale getirilerek güvenliği sağlandı.

OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Tem

2020/2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK MEZUNLARIMIZI PANDEMİ GÖLGESİNDE VERDİK. ÖĞRENCİLERİMİZE TÜM HAYATLARI BOYUNCA BAŞARILAR DİLERİZ. HER DAİM YOLLARI AÇIK OLSUN...